Foto: Utdrag fra YouTube

Gutten som kom til skolen med en «oppfinnelse», som bestod av å stappe innmaten av ei klokke i en minikoffert, og så ut som en bombe, har fått hjemmelengsel og vender hjem til Texas fra Qatar.

Han forlot USA pga. all «islamofobien» som han visstnok ble utsatt for. Men i realiteten ble han hyllet overalt, og invitert til det Hvite Hus. Men nå, etter å ha levd i Qatar en stund, virker ikke amerikansk «islamofobi» så ille alikevel, i og med at han vender hjem.

«Ahmed og familien hans har savnet bestemoren, onkler, tanter, kusiner og venner her i Irving og i Nord-Texas veldig mye» sa Aldean Mohamed. «Ahmed og hans kjernefamilie savner USA og hele familien her i USA veldig mye».

Ahmed sa at Facebook, MIT og NASA har kontaktet han gjennom sosiale medier og spurte han om han kunne besøke dem mens han er i USA i sommeren.

14-åringen sa han var glad for å være hjemme igjen, og det å se alle vennene og familien var førsteprioritet. Han har gått på skole i Qatar og sier at det er en 50% sjanse han vil fullføre videregående i USA, men sier at han definitivt vil gå på høyskole her (i USA). Han sier han er interessert i koding, ingeniørfag og teknologi.

Les mer i Jihad Watch og vår artikkel som omtalte den originale hendelsen.

ektenyheter