IRS-sjefen John Koskinen har gitt grønt lys for å etterforske den korrupte Clinton Foundation for «pay-to-play»-aktiviteter.

Forespørselen om å etterforske Bill, Hillary og Chelsea Clinton Foundation etter anklager om «offentlig korrupsjon», ble gjort i et brev datert den 15. juli av 64 republikanere til IRS, FBI og FTC. De sa at organisasjonen er «lovløs».

Initiativet er ledet av representant Marsha Blackburn, en Tennese-republikaner som tjenestgjør som visestyreleder for House Committe on Energy and Commerce, som overvåker FTC. FTC regulerer offentlige veldedighetsorganisasjoner sammen med IRS.

Lovmakerne sier at Clinton Foundation er en «lovløs «pay-to-play»-organisasjon som har operert i forkledning som filantropi i mange år og burde bli etterforsket.»

Blackburn fortalte TheDCNF at hun tror at IRS har dobbeltmoral fordi «de vil gå etter konservative grupper og religiøse grupper og organisasjoner, men de har ikke sett på Clinton Foundation på mange år. Det er som de valgte hvem de ville gå etter. Det er ikke rett.»

Norge har gitt millioner til Clinton Foundation.

Les mer i Daily Caller.

ektenyheter