Islamistisk terrorist
Foto: Illustrasjonsfoto

Pågrepet i Los Angeles med våpen og mulige eksplosiver.

Myndighetene i Santa Monica i USA har funnet mulige eksplosiver, rifler og store mengder ammunisjon i en bil i Los Angeles. Bilen tilhører en mann som skal ha fortalt at han var i byen i forbindelse med L.A. Pride-festival, skriver Los Angeles Times.

Meldingen kommer samme dag som minst 50 personer ble drept da en mann åpnet ild og tok gisler på en nattklubb for homofile i Orlando.

Den mistenkte sier at han planla å se etter en venn på L.A. Pride-festivalen, sa en polititkilde. Bilen innehold 3 rifler, deriblant en såkalt «assault rifle». Det var også «Tannerite», en ingrendiens som kan bli brukt som innhold i en rørbombe.

Naboer tilkalte politiet etter han ble sett banke på dører og «oppholde seg rundt i området», sa Rodriguez.

Det er fortsatt uklart hva intensjonene til mannen var… Men vi gjengir denne tweeten:

Les mer i Nettavisen og LA Times.

ektenyheter