Den 20-årige tyske kvinnen ble voldtatt av en afghansk mann som hun hadde kommet i kontakt med via det (anti)rasistiske nettverket «Refugees Welcome», rapporterer Kölner Rundschau.

Det var i slutten av oktober i fjor da den 26-årige afghaneren, som kom til Tyskland for to år siden, snek seg inn i kvinnens soverom og begynte å voldta henne mens hun sov.

Da kvinnen våknet gjorde hun motstand og rømte til sin brors rom i samme leilighet.

Nå dømmes afghaneren til to og et halvt års fengsel. I følge domstolen var overgrepet særlig alvorlig ettersom afghaneren utnyttet kvinnen i hjelpeløs tilstand.

Det framkom under rettsaken at afghaneren hadde gjort tilnærmelser til 20-åringen noen timer før voldtekten, og at hun bestemt hadde avvist disse.

Kilde Fria Tider.

ektenyheter

4 KOMMENTARER

  1. Jeg følger med på tråden og vil si vel fortjent. Alle er nødt til å ta konsekvenser av egne handlinger. Man kan ikke gå rundt å leke at alt er bra når sannheten er motsatt..
    Sekulariseringen av samfunnene har tatt helt overhånd, så pass på ungers bruk av internett.. Til kvinner; IKKE dra alene hjem og drikk mindre. Vi står ovenfor store omveltninger i samfunnene i Europa. Ikke lær på den harde måten, og skaff dere f.eks selvforsvarsspray som i denne linken; https://www.bodyguard.no/