Den antatte republikanske kandidaten Donald Trump postet på twitter at Obama burde trekke seg hvis han ikke erkjenner at terrorangrepet i Orlando, Florida, som drepte minst 50 mennesker, var pga. «radikal islamsk terrorisme».

 

Trump gikk på Twitter og Facebook gjennom søndagsmorgenen og ettermiddagen for å uttrykke sitt sinne over terrorangrepet.

 

Samtidig fokuserer norsk media på å kritisere uttalelsene hans framfor å kritisere Obama for å ikke ha navngitt problemet. Mainstream media virker helt fiksert på å finne ting Trump sier framfor å se på det virkelige problemet.

Originaluttalelsen:

Her er eksempler fra Nettavisen og VG:

Nettavisen kaller virkeligheten for «sjokkerende uttalelse»
Dette er Dagbladets fokus

Samtidig pumpes det ut artikler som argumenterer for mer våpenrestriksjoner, noe som vi alle vet fungerte så fryktelig bra i Paris.

Les mer i Breitbart.

ektenyheter