Landet med de største oljereservene har nå demonstrasjoner pga. sult og nød, plyndring av kjøpesentre, og mennesker som dreper dyr i gatene for å overleve.

Nå som ren desperasjon har oppstått, har kriminalitet blir uunngåelig. En mann anklaget for ran av mennesker i gatene i Caracas var omgitt av en mobb av tilskuere, slått og satt fyr på, som havnet i en pikselert, men fortsatt grafisk video av mannen som brenner som.

Mobben er nå den dommeren og bøddel over hvem som lever og dør:

«Roberto Fuentes Bernal, 42 år gammel, var angivelig tatt mens han prøvde å rane forbipasserende i hovedstaden, og før politiet kom til stedet hadde mengden tatt loven i egne hender.»

Nå, i sjokkerende utvikling den siste tiden, opplevde Venezuela en ny bølge av plyndring denne uken som resulterte i minst to dødsfall, utallige sårede, og millioner av dollar i tap og skader.

Ifølge Panampost, onsdag morgen, plyndret en folkemengde Maracay-grossisten i den sentrale regionen i Venezuela. Ifølge vitnesbyrd av selgere, var det ikke mulig å holde styr på de endeløse matkøene.

Sosialistland

Venezuela, som har de største oljereservene i verden, følger sosialistisk ideologi med strenge prisreguleringer og sosiale programmer.

Landet har i de siste årene falt dypere i økonomisk krise pga. dette. Den kunstige lave prissettingen har ført til mangel på alt fra toalettruller til bensin.

 

449


Les mer i Zerohedge.

ektenyheter