To tenåringsjenter, 17 og 18 år gamle, ble seksuelt trakassert av en gruppe på 10 menn under en gatefestival i Berlin. Angrepet bringte frem minner om sexangrepene i Köln.

Ifølge politiet omringet en gruppe på 10 unge menn jentene som danset foran en scene på «Karneval der Kulturen»-festivalen lørdag kveld, rapporterer Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Mennene skal angivelig ha presset seg mot tenåringene og tafset på dem. Mennene hindret alle jentenes forsøk på å unnslippe. En av angriperne angivelig stjal den 17 år gamle offerets mobiltelefon.

En 27 år gammel tilskuer, som så hendelsen, ringte politiet. Han begynte å filme hendelsen etter han sa en av tenåringene som satt på bakken og skalv av redsel. Da en av angriperne i gruppen oppdaget det, ble han på en aggressiv måte bedt om å pelle seg vekk, rapporterte Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Kort etter kom politiet og arresterte 3 ungdommer i gruppen, i alderen fra 14 til 17. Den stjålne mobiltelefonen ble hentet ut og returnert til jenta.

Politiet tweetet at de tre mistenkte var kjenninger av politiet, og la til at «to av dem var av tyrkisk herkomst, og den tredje var ukjent«.

«Karneval der Kulturen» (Kulturenes Karnival) er en firedagers festival som feirer multikultur i Berlin. Mer enn 800 politimenn patruljerte gaten under festlighetene, rapporterte RBB 24.

Les mer i RT.

ektenyheter