Foto: GWP / Flickr

Zika-epidemien og misdannelsene den skaper er myndighetenes  feil, sier lederen for World Health Organization mandag.

«Mest av alt er spredningen av Zika, gjensynet av dengue, og den voksende trusselen fra chikungunya prisen for de store politiske feilene rundt myggbekjempelse på 70-tallet» sa Chan.

Med andre ord: Miljøhysterikernes ønske om forbud mot DDT (ca 1972) og andre sprøytemidler som ble brukt til å bekjempe insekter som spredde sykdommer, har ført til at en rekke andre sykdommer har kunnet herje fritt. Dette innrømmes nå av WHO-lederen.

Les mer i NBC News.

ektenyheter

7 KOMMENTARER

 1. Hehe, alle som tror de kan holde naturen i sjakk er enten dum eller uvitende. Skal vi bekjempe naturen så er vi nødt til å gjøre det med gifter osv. Blir litt som cellebehandling og stråling, og i prosessen så dør det ikke bare kreftceller, men også friske celler:) Vi kan vinne noen slag mot naturen, men den vinner kampen. Det er på tide at mennesker forstår at man kan ikke kjempe mot naturen, men at vi skal heller jobbe med den..

  DDT er ekstremt giftig og brytes sakte ned, og er et hormonforstyrrende stoff derfor ble den forbudt i de fleste land. Vi finner enda store mengder DDT i vesten. India og Sør-Afrika bruker det enda, men det har sine konsekvenser. http://www.nrk.no/urix/giftig-spray-mot-dodelig-sykdom-1.11289884
  DDT, forkortelse for diklor-difenyl-trikloretan, klorert hydrokarbon. Det ble fremstilt av den tyske kjemikeren O. Zeidler i 1874, men de insektdrepende egenskapene ble først oppdaget i 1939–40 av den sveitsiske forskeren P. Müller.

  Etter hvert viste forskning og erfaring at mange arter ble motstandsdyktige (resistente), og at DDT var for bestandig (persistent). Ved utstrakt bruk foregikk en opphoping (akkumulasjon) i jorden, og det fulgte næringskjedene. Spesielt rovfugler som livnærer seg av insektspisende byttedyr, ble utsatt for kraftige bestandsreduksjoner, fordi DDT-opphoping førte til nedsatt formeringsevne. https://snl.no/DDT

  DDT Linked to Fourfold Increase in Breast Cancer Risk
  Nearly everyone in the 1950s and 1960s was exposed to the pesticide, and its use continues in Africa. Three generations of women are involved in the research. http://news.nationalgeographic.com/2015/06/15616-breast-cancer-ddt-pesticide-environment/

  The science on DDT’s human health impacts has continued to mount over the years, with recent studies showing harm at very low levels of exposure. Studies show a range of human health effects linked to DDT and its breakdown product, DDE:

  breast & other cancers

  male infertility

  miscarriages & low birth weight

  developmental delay

  nervous system & liver damage

  http://www.panna.org/resources/ddt-story

 2. Dette er nok et bevis på at WHO, (som Gro kjøpte seg jobb i med skattebetalernes penger) er en del av NWO.
  Stoltenberg har og vært veldig glad i å gi skattebetalernes penger til Bill Gates Foundation, som har som mål å sørge for vaksine av alle på jorda; vaksine tvunget på alle ved å spre vaksinen med genmodifisert mygg!
  Helt tilfeldig er områdene med zika utbrudd der hvor det er sluppet ut store mengder genmodifisert mygg; og i tillegg er det en cocktail av alle mulige kjemikalier som brukes i jordbruket i Brazil. Brazil bruker mer sprøytemiddler, som ofte er forbudt i andre land, mer enn noen andre i verden. Denne kjemikaliedynkede soyaen brukes så til kraftfor som selges til norske melke- og kjøttprodusenter…

  Hormonforstyrrende mat, eller økologisk mat?

 3. Miljøhysterikerne er ansvarlig for mye djevelskap i verden ! et resultat er at produksjon av glass krevde for mye energi, så plast var tingen, nå flyter det en plast øy større enn hele Europa i Stille havet, alle kroker og kriker i verdens hav er forsøplet med plast.