Brannvesenet Midt fikk mandag beskjed om at korpset mottar ny brannbil og Innherred brann og redning får en bil for fremskutt aktivitet i gave.

Brannbilene som Brannvesenet Midt i Steinkjer og bilen for fremskutt enhet som Innherred brann og redning i Levanger skal hente i Oslo torsdag 1. september, er verdt henholdsvis 4,5 millioner kroner og 1 million kroner.
Bilene er del av Gjensidigestiftelsens gave til det norske samfunnet i forbindelse med Gjensidiges 200-årsjubileum i 2016.

«Det store brannløftet»

Gaven har stiftelsen kalt «Det store brannløftet», som er et prosjekt med ulike tiltak som på kort og lang sikt vil trygge hverdagen til befolkningen ytterligere.
– Vi hadde ulike kriterier for tildeling av biler og utstyr. Dette gikk på plan for bruk, samarbeid og lignende, og blant de som best svarte på oppgaven, var Brannvesenet Midt i Steinkjer og Innherred brann og redning i Levanger. I tillegg har Nærøy, Namsos og Stjørdal har fått ulike utstyrspakker som røykdykkerbekledning og utstyr til overflateredning, sier kommunikasjonssjef Lars Erik Mørk i Gjensidigestiftelsen til trønder-Avisa.

 

Les mer i Trønder-Avisa.

ektenyheter