Undersøkelse viser avstanden mellom muslimske verdier og resten av Storbritania

Kun én av tre britiske muslimer ville tipse politiet om de trodde at noen nær dem hadde blitt involvert med terrorsympatisører, har en undersøkelse avslørt.

Mer enn 100.000 britiske muslimer sympatiserer med selvmordsbombere og folk som begår andre terrorhandlinger, antyder undersøkelsen.

Funnene er ytterligere bevis på at regjeringens  nøkkelprogram mot radikalisering, kalt “Prevent”, feiler i å gi informasjon til politiet fra muslimske grupper. The Times avslørte i desember at færre enn en tiendedel av ekstremisttipsene kom direkte fra det muslimske samfunnet eller deres religiøse ledere.

Undersøkelsen, utført for Channel 4.

Kilde: The Times.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
  • invernes

    Selvsagt er det himmelhøy forskjell på normale mennesker som lever i Europa i forhold til sinnssyke villdyr som det arabere er, et tilbakestående folkeferd som dessverre ikke ble utryddet da Neandertal mennesket døde ut.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!