Senator Ted Cruz, som har gjort det relativt bra i den republikanske nominasjonskampen gikk idag til angrep på president Barack Obama etter det store terrorangrepet i Brussel. Cruz har kommet med følgende uttalelse:

«Our hearts break for the men and women of Brussels this morning. Make no mistake — these terror attacks are no isolated incidents,» Cruz said. «They are just the latest in a string of coordinated attacks by radical Islamic terrorists perpetrated by those who are waging war against all who do not accept their extreme strain of Islam.»

«Radical Islam is at war with us. For over seven years we have had a president who refuses to acknowledge this reality,» Cruz said. «And the truth is, we can never hope to defeat this evil so long as we refuse to even name it. That ends on January 20, 2017, when I am sworn in as president. We will name our enemy — radical Islamic terrorism. And we will defeat it.»

Han har også sendt ut en melding der «politisk korrekthet» får skylden for at terrorister kunne slå til igjen.

Obamaadministrasjonen har konsekvent nektet å snakke om det religiøse aspektet bak terroraksjoner i Vesten og bevegelser som IS.

Også Donald Trump, som har snakket om  å stenge muslimer ute fra USA, kommenterte hvordan Brussel hadde gått fra en fredelig til en ødelagt by, med klar henvisning til masseinnvandringen.

Les mer hos Vox

ektenyheter