Velgerne mener at Ap-leder Jonas Gahr Støre har håndtert migrantkrisen dårlig. Bare 8.6 % mener Støre har håndtert krisen godt. 42.6 % mener han har håndtert krisen svært dårlig eller dårlig. Dette kommer frem på en meningsmåling bestilt av VG.

32.5 % mener innvandringsminister Sylvi Listhaug (FrP) har håndtert krisen svært godt eller godt, mens 46.0 % mener hennes innsats er svært dårlig eller dårlig.

Støre gjør det bedre hos kvinnelige velgere og har høyere støtte i Midt-Norge enn på Østlandet. Listhaug har høyere støtte hos menn og blant velgere på Vestlandet og i Nord-Norge.

Støre har fått skylden for å ha invitert migrantene etter at han fra talerstolen på Arbeiderpartiets landsmøte uttalte at Norge burde ta imot 10.000 syriske migranter. Migranter har fortalt politiet at de så på dette som en invitasjon til Norge, noe Støre nekter å ta noe ansvar for.

ektenyheter

4 KOMMENTARER

  1. WTF.
    Ikke noe å lure på om at tåka Støre har invitert 10 tusenvis av tullinger som intet har noe her å gjøre. Figuren Støre har kostet de norske skattebetalere milliarder av kroner i tiden som kommer. Å tåka tar ikke en dritt ansvar for alt dette han har rota til.

  2. Ja jeg lurer på hvordan en regjering med Apog Sv å Krf hadde håndtert denne krisen, det hadde gått rett i dass og litt til. vi må ha en restriktiv asylpolitikk. Det får holde med den strenge familiegjenforeningen vi Nordmenn som gifter oss i utlandet og vil ha vår kone eller kvinner som vil ha sin mann til Norge blir utsatt for. dette føles nesten som vi nesten ikke er ønsket tilbake til Norge. Det er noe annet når muslimene reiser til sine hjemland som de flykter fra og gifter seg og forlanger familiegjenforening med kona som er søskenbarn i nær familierealisjoner.