En artikkel på nettsiden til Daily Mail-avisen blir blokkert i Sverige etter at nyheten sådde tvil om alderen på den arresterte migranten som er i rettssak etter knivstikking og drap på en 22-åring asylmottakarbeider.

295

Tidligere denne uken rapporterte Mail Online at familien til den avdøde 22-åringen Alexandra Mezher hadde avslørt at hun fortalte dem før hun døde, at alderen til de såkalte enslige «barne»migrantene i asylmottaket var mistenkelige for henne. Hun sa at hun håndterte «store, kraftige gutter» i alderen opp til 24 år.

Nyhetsartikkelen er nå blokkert frivillig av Daily Mail som følger av «juridisk rådgivning», kan Breitbart London bekrefte.

En kilde i avisen fortalte Breitbart London i kveld at rapporteringen på artikkelen og nettstedet var greie, men at det i Sverige alene måtte avisen har måttet iverksette tiltak «for å unngå å skade» under den pågående rettssaken.

Kilden sa Mail Online «må ha en blokkering» på «en artikkel».

Men Mail Onlines lesere i Sverige rapporterer brudd på flere forskjellige historier, og Fria Tider skrev om dette dette.

Les mer i Breitbart.

ektenyheter