2500 nederlendere gikk berserk under demonstrasjon mot migrantmottak

Anslagsvis 2500 nederlendere gikk løs på politi, rådhus og byggeplassen for et migrantmottak i den nederlanske byen Geldermalsen natt til 17. desember. Demonstrantene kastet fyrverkeri, flasker og murstein. 14 ble arrestert og politiet avfyrte varselskudd. Politikere måtte eskorteres vekk av politiet.

Video

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
  • Kjetil Lode

    Hva betyr teksten? Gikk etniske nederlendere amok fordi de var imot et migrantmottak? eller var de “for et migrantmottak”? eller var det kanskje utlendinger med hollandske pass som var “for et migrantmottak?” Dårlig kommunikasjon i artikkelen gjør ihvertfall meg forvirret… I overskriften framkommer vel det som skal sies, at nederlendere demonstrerer MOT et migrantmottak…

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!