Foreldrene til den 13 år gamle jenta anmeldelte datterens overgriper i mars 2012, men overgriperen ble først pågrepet i juli året etter.

Dermed fikk mannen herje i 16 måneder ekstra. På den tiden begikk han en mengde overgrep.

Mannen var kjent av politiet da han ble anmeldt. Han ble nemlig dømt for tilsvarende handlinger i 2009. 34-åringen er én av de fem som i flere uker har vært tiltalt i Drammen tingrett, i en av de groveste overgrepssakene i norsk rettshistorie.

63 mindreårige

Ut fra statsadvokatenes egen tiltalebeslutning kan man lese at påtalemyndigheten mener 34-åringen begikk straffbare handlinger mot 63 mindreårige jenter i løpet av den perioden som gikk fra han ble anmeldt og frem til han ble pågrepet ett år og fire måneder senere.

Faktisk er hovedmengden av alle tiltalepunktene mot ham begått i løpet av perioden etter at han ble politianmeldt.

 

Les hele saken i Aftenposten.

ektenyheter