Det norske forbudet hindrer ikke folk fra å få tak i rus, men tar livet av narkomane.

Mina Gerhardsen i ACTIS er et godt eksempel på naivitet og et velutviklet tunnelsyn. I løpet av 26 år som narkotikabruker har jeg møtt uttallige mennesker som med kjedsommelighet gjentar liknende argument.

Uttalige rusmidler er tilgjengelig i hverdagen, 24 timer i døgnet. Man må slett ikke være et geni for å skaffe seg dem.

Forbudslinjen fører til at pulverstoff på gateplan har en kunstig høy pris, og en laber renhetsgrad. Norske narkomane dør som fluer pga dette forbudet. Her i kongeriket er vi uhyre glad i edle medaljer innen idrett.

Når det gjelder dødsfall i forbindelse med dop har vi lenge stått på toppen av den europeiske pallen. Noen som er stolte av at vi hevder oss så sterkt her ? Synes norske myndigheter at krigen mot dop fungerer bra ? Da bør man i så fall tenke seg godt om og kanskje være tøff nok til å innrømme at en virkelig er på villspor.

Les mer i Dagbladet.

ektenyheter