Muslimske terrorister rykker stadig nærmere.

Forrige måned slo de til i Paris, nå sist i København. De har tidligere slått til i New York, London, Madrid. Til tross for tiår med krig mot terrorisme i muslimske land, fortsetter terroristene å vinne frem. Ifølge FN var 2014 det blodigste året i Afghanistan siden de begynte å telle sivile tap.

Norge og vestlige land har nå borgere som reiser til Midtøsten for å krige, og PST melder om et sannsynlig terroranslag på norsk jord i løpet av året. Vi har ekstreme miljøer her i landet som hyller muslimske terrorister.

Terrorgrupper som Al-Qaida utfører nesten daglige angrep. Deres metoder når stadig slike høyder i brutalitet, at man må kjempe med seg selv for å gjenvinne tilliten til menneskeheten.

Skolebarn massakreres. Minoriteter utsettes for etnisk rensing. Journalister halshugges.

Den sanne varianten av islam

Felles for disse terroristene er at de hevder å representere en sann variant av islam som skal bekjempe fienden. Terrorgruppen IS har nå erklært et kalifat som skal lede verdens muslimer i denne kampen.

Uansett hva man tror på, gir dette et dystert bilde av verden.

Les mer på Aftenposten.no.

 

ektenyheter