Vi bringer her globale satelittmålte temperaturavvik fra normalen for Februar måned, dette er nok en statistikk som media ellers ikke vil vise deg. Grunnen er selvsagt den helt mikroskopiske endringen i temperaturene de siste 20 årene.

De siste tre månedene ser slik ut, fordelt på nordlig og sydlig halvkule samt tropene. Legg merke til at El Ninjo-varmen i tropene har forsvunnet de siste tre månedene, nå er vi tilbake på normalen for de siste 30 årene. De troende som håper på en snarlig El Ninjo for å få fart på den globale oppvarmingen etter opphøret for snart 20 år siden må altså vente litt til.

 

USA-selskapet Remote Sensing Systems rapporterer at global atmosfærisk temperatur anomalie for lavere troposfære i februar 2015 var 0,33 grader Celsius.

Dette er under de 0.37 grader Celsius de rapporterte i januar.

 

Les mer på nettsiden til Klimarealistene.

ektenyheter