– Spesielt om sommeren er denne reisevirksomheten stor. Mange av disse reisene går over Dubai ettersom det eksisterer mange flyforbindelser fra Dubai til ulike somaliske flyplasser, sier Hugo Fjeld, norsk konsul i Dubai, til Aftenposten.

Han slår fast at det både er somaliere med norsk fremmedpass og med vanlige norske pass som besøker hjemlandet ved å reise via Dubai.

 

Somalieren Prince Hassan, som bor i Dubai og i mange år har jobbet som konsulent for svenske og danske TV-selskaper i Gulf-området, anslår at 50.000 somaliere bosatt i Nord-Europa hvert år drar til Somalia via Gulfen.

– Antallet somaliere med norske reisedokumenter som følger denne ruten, vil jeg anslå til årlig pluss-minus et par tusen, sier han.

 

Les mer på NRK.no.

ektenyheter

1 kommentar

 1. Dette bekrefter nok en gang at muslimsk innvandring dreier seg for det meste ikke om ssylsøkere eller flyktninger som har et behov for å få være her,og disse bør utvises fra Norge så snart de oppdages.

  Og hvis de var politisk vilje til å oppdage dem, så tror jeg ikke det ville vært noe problem å luke dem ut og sende dem ut av landet.
  Men det er her vi finner det virkelige problemet, for det er viljen til å oppdage dem og sende dem ut av landet.

  Familiefolk med små barn, og da helst kristne, blir sendt ut av landet hele tiden,uten nåde og uten nøling,
  Men når det gjelder muslimer så later myndighetene som at det av forskjellige grunner er umulig å sende dem ut.

  Det politikerne ikke sier, og det som er kul umulig å få folk i Norge til å tro på, er at muslimsk innvandring til Norge er en politisk agenda
  Dette vet antakelig disse muslimene, og de føler seg nok relativt trygge på å ikke bli utvist selv om det blir oppdaget at de reiser hjem på ferie.
  Derfor vil dette fortsette inntil den etnisk norske befolkningen er utryddet for agendaen er å bruke islam og muslimer til å ødelegge kristendommen og norsk kultur, og til å utrydde den etnisk norske befolkning.
  Hvite etniske europeere, og kristendommen skal utryddes på verdensbasis.