Denne artikkelen handler ikke om Malala Yousafzai, den handler om kreftene bak henne. Kanskje er jeg miljøskadd, siden jeg er vokst opp med film, og film handler om å skape illusjoner. Jeg sitter dessverre alltid og ser etter triksene, lyssettinga, klippinga og glippene. Og når en historie er for god til å være sann, så er den ofte det. Uansett hvor utmerket menneske Malala er, så er det åpenbart at hun er et tilfelle av casting. Noen har plukket henne ut til å spille en rolle, har finansiert prosjektet og sørget for å trene henne opp. Det burde være åpenbart. Jeg mener, etter at jihadistiske ekstremister hadde skutt henne, ble hun der de er spesialister på krigsskader. Hvor mange tistusener av dollar snakker vi om? Regjeringene fra Pakistan, Emiratene og Storbritannia engasjerte seg direkte i arbeidet for å redde denne femtenåringen. Pent gjort av dem, naturligvis, når man vet hvor mange barn ikke minst Storbritannia er delaktig i å drepe hvert år. Etter at hun var operert av noen av Storbritannias beste kirurger og var kommet til hektene igjen har hun gått på privatskolen Edgbaston High School for Girls, der skolepengene er på ca 4000 pund i året.
Les mer.

ektenyheter