Den høye prisen for “gratis” utdanning (engelsk)

Tuition has increased at a rate higher than inflation for 30 years, and the end result is higher student debt and an entire generation at a loss as to how they will pay off their loans. In 2011, the average student loan debt was nearly $30,000, while the government’s average Pell Grant aid remained stuck below $5,000, as it has been since 1977.
Les mer.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!