Rettssaken mot Geert Wilders

“ …Geert Wilders want to call Arabist Hans Jansen to testify in Wilders’ trial. “Jansen says that the Quran is drenched in violence. That Islam is marked by violence, fear, coercion and obedience.” They further want to call Law Professor Afshin Ellian as a witness. Ellian, who fled from Iran, is classified as an Islam-critic. Furthermore, the legal counsel and law professor Theo de Roos (who is of the opinion that there is “little chance of a successful prosecution”) will be called as witness, and the criminal justice professor Henny Sackers. Also mentioned on the list are the renowned experts on Islam Robert Spencer and Wafa Sultan, from the United States.
Les mer.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!